Manuell bom med nederdel kjol

Letar du efter en pålitlig manuell barriärlösning med exceptionella säkerhetsfunktioner? Då är vår manuella bom, som kan låsas säkert med snäpplås eller cylinderlås, det perfekta valet. Detta robusta och mångsidiga passersystem är utformat för att förbättra säkerheten och trafikhanteringen i olika miljöer.

Viktiga egenskaper

  • Nederdel kjol: Denna manuella bom är utrustad med en bottenlist som ger ett extra lager av säkerhet.
  • Låsmekanism: Vår manuella bom kan låsas i både öppet och stängt läge, vilket ger dig full kontroll över tillträdet. Välj mellan ett snäpplås eller cylinderlås för att passa dina specifika säkerhetsbehov.
  • Maximal armlängd: Med en maximal armlängd på 6 meter är denna manuella barriär lämplig för ett brett spektrum av applikationer. Oavsett om det gäller parkeringsplatser, kommersiella komplex eller bostadsområden kan den effektivt hantera fordonsåtkomst.

Mångsidig och säker

Vår manuella barriär med nederkant är konstruerad för att uppfylla dina specifika krav. Dess låsmekanism och robusta konstruktion ger en extra säkerhetsnivå, vilket gör den idealisk för platser där det är viktigt med kontrollerad åtkomst. Oavsett om du behöver effektiv trafikhantering eller ökad säkerhet är vår manuella barriär utformad för att leverera tillförlitlig prestanda.