PASS Access Systems

Gerard ter Veen, Pass access systems (Nederländerna):
”Internationaliseringen är Rubens förtjänst”

”Jag har arbetat med Bam Bormet i 25 år, så jag har känt Ruben sedan han var en liten pojke. Jag har följt honom ända sedan han började arbeta på företaget. Först arbetade han extra parallellt med studierna, och sen arbetade främst som mjukvaruutvecklare.

Under de senaste åren, och sedan han tog över ledningen har företaget utvecklats snabbt. Det första är internationaliseringen, men också flytten till den större anläggningen.

När man är inne i en sådan intensiv period är det lätt att förlora fokus på kunderna och kärnverksamheten, men Ruben förlorar aldrig kontrollen över detta. Han är mycket öppen för att diskutera frågor och arbetar mycket hårt för att öka effektiviteten och optimera både produktionsprocessen och de verkliga produkterna.

Jag har samarbetat med Bam Bormet i så många år och det är först och främst eftersom produkterna håller en mycket hög kvalitet. Och kvaliteten är avgörande för att bygga upp ett långvarigt samarbete.

Företaget arbetar mycket genomtänkt med internationaliseringen, och det gör att de vinner attraktiva upphandlingar, som exempelvis accessystemet för personal och passagerare på Amsterdams flygplats, Schiphol. Och detta är i huvudsak Rubens förtjänst.”